LOADING CLOSE

Abonnementen

550,00
Met het leermiddel (nieuwste iPad Wi Fi 32 Gb) kun je de online cursussen volgen waar en wanneer je wilt. En je hoeft niet te kiezen voor 1 cursus. Je hebt een jaar toegang tot alle online cursussen en de iPad mag je houden.
240,00
Een interactieve X-learning met de best beoordeelde leiderschapstrainer van Nederland, Remco Claassen. De training is revolutionair en bijzonder effectief en bestaat uit 7 modules die je verspreid over 1 jaar volgt. Download de PDF met meer informatie hier.
490,00
Remco Claassen is de best beoordeelde leiderschapstrainer van Nederland. Met deze interactieve X-learning word je als leidinggevende getraind om medewerkers te laten excelleren. De training bestaat uit 14 modules en duurt een jaar. Download de PDF met meer informatie hier.
490,00
Een interactieve X-learning met de best beoordeelde leiderschapstrainer van Nederland, Remco Claassen. De training is revolutionair en bijzonder effectief! Dit is de uitgebreide training van 3 jaar, met iedere 6 weken een nieuwe module. Download de PDF met meer informatie hier.
250,00
Een uitgebreid pakket online cursussen te volgen waar en wanneer je wilt.
250,00
Een uitgebreid pakket online cursussen te volgen waar en wanneer je wilt.  De inhoud van het pakket vind je in deze PDF: Uitgebreid pakket 1 jaar Gemeenten.
250,00
Een uitgebreid pakket online cursussen te volgen waar en wanneer je wilt. Download de PDF met meer informatie hier.
250,00
Een uitgebreid pakket online cursussen te volgen waar en wanneer je wilt.
250,00
Een uitgebreid pakket online cursussen te volgen waar en wanneer je wilt. Download de brochure.
825,00
Met het leermiddel (nieuwste iPad Wi Fi 32 Gb) kun je de online cursussen volgen waar en wanneer je wilt. En je hoeft niet te kiezen voor 1 cursus. Je hebt 3 jaar toegang tot alle online cursussen en de iPad mag je houden