LOADING CLOSE

CMP (LMS)

Cursus Management Portaal

Eén centraal online Learning Management Systeem waarin al uw klassikale trainingen, online cursussen, micro-learnings , kennisartikelen en leervoortgang worden geïntegreerd.

Bekijk de belangrijkste functies

Strategisch

 • Strategisch positioneren van het thema Leren en Ontwikkelen binnen uw (samenwerkende) organisatie(s) met behulp van een professioneel, gepersonaliseerd platform en instrument.
 • Het efficiënter kunnen inrichten van de opleidingscyclus met als primaire doel administratieve handelingen te verminderen en tijd en middelen kunnen worden aangewend voor strategische aspecten waaronder Talent Management, Mobiliteit en een kwalitatieve en economische inkoop van opleidingen.

Tactisch & Operationeel

 • Het verkrijgen van tactisch inzicht in opleidingsbegrotingen, budgetten, kosten en opleidingsprofielen voor medewerkers en leidinggevenden.
 • Het verkrijgen van operationeel inzicht op het gebied van onder andere opleidingsbehoefte/interesse, presentie en annuleringen.
 • Intuïtieve operationele functies en processen voor cursisten, docenten, managers en leidinggevenden waaronder intakes, toetsen, studieovereenkomsten, automatische signaalfuncties en een achtergrondcatalogus met duizenden actuele opleidingen.

HRD-adviseurs

 • Significante reductie van administratieve werkzaamheden.
 • Integraal overzicht in opleidingen, voortgang en kosten.
 • Enorm aanbod aan slimme functies die uw werk leuk en simpel maken.

Managers

 • Inzicht in opleidingen van uw medewerkers.
 • Integraal overzicht in voortgang en kosten van uw afdeling.
 • Goedkeuren en afkeuren van aanvragen.

Medewerkers

 • Snel inzicht in opleidingen, leerlijnen en kosten.
 • Eenvoudig inschrijven voor opleidingen.
 • Bewaak je eigen opleidingsplan.

Docenten

 • Maak toetsen en intakes.
 • Beheer presentielijsten digitaal.
 • Genereer certificaten.
 • Bekijk evaluaties en verbeter je opleiding.

Presenteer op professionele wijze uw opleidingsaanbod

Geen slecht opgemaakte en onvindbare plek op het intranet maar een professioneel ogende opleidingscatalogus in uw eigen portaal. Plaats interne- en incompany-opleidingen, externe opleidingen, E-Learnings en MicroLearnings en presenteer uw integrale opleidingsaanbod. Peil geautomatiseerd interesses van medewerkers in bepaalde opleidingen zodat u tijdig en slim kunt inkopen.

Volg de ontwikkeling van uw medewerkers

Maak leerpaden of leerlijnen en wijs deze toe aan medewerkers of aan functies. Volg met slimme rapportages en automatische signaalfuncties hoe ver men is met een leerpad en waarschuw de medewerker automatisch dat een diploma verloopt.

Elimineer inefficiëntie

Bewaak persoonlijke- of afdelingsbudgetten, beperk annuleringen met dynamische voorwaarden en creëer opleidingsovereenkomsten en terugbetalingsregelingen. Delegeer inschrijvingen, wijzigingen en annuleringen aan medewerkers.

Inventariseer de opleidingsbehoefte

Laat medewerkers en teamleiders voor komende begrotingsperiodes een gedetailleerde opleidingsbehoefte- en kostenraming opstellen. Consolideer als HRM-afdeling de totale behoefte in opleidingen en kosten voor vrij te definieren periodes.

Slimme functies die het u makkelijk maken maar ook uw medewerkers

U herkent dit ongetwijfeld: u bent de hele dag bezig met het te woord staan van medewerkers over inschrijvingen, annuleringen, wijzigingen en houdt alles bij in Excel-lijstjes en intranetpagina’s. CMP-Online automatiseert veel voor u. Bijvoorbeeld als een opleiding volgeboekt is: de medewerker plaatst zichzelf op een wachtlijst en het systeem schrijft hem of haar automatisch in zodra een plaats vrij komt. Wilt u gericht een groep mensen emailen? Geen probleem, u mailt eenvoudig alle deelnemers van een opleiding, medewerkers van een afdeling of mensen met specifieke functies.

Maak leren aantrekkelijk en zorg voor betrokkenheid

CMP komt met een standaard Kennisbank-module. Plaats artikelen met tekst, foto en video, blogs en start interactieve discussies.

Discussieforum voor LMS CMP-Online
Mobiliteitsmodule voor CMP-Online

Vergroot mobiliteit met de aanvullende Mobiliteitsmodule

Werkt u samen met partner-organisaties en is mobiliteit een actueel onderwerp? Met de mobiliteitsmodule van CMP integreert u eenvoudig en snel een intern vacature-systeem in uw portaal. Gebaseerd op het succes van CMP en dezelfde look- and feel en bediening. Met deze module publiceert u op professionele wijze (tijdelijke) vacatures, vanzelfsprekend ondersteund door aanvraagprocedures, inschrijfmogelijkheden, beheer van reacties en rapportages.

Alle lusten en geen lasten van werken in de cloud

U krijgt uw eigen installatie in de cloud in ons veilige en gecertificeerde data center. U bent dus niet afhankelijk van uw ICT-afdeling. Daarmee kunt u niet alleen heel snel van start; u krijgt daarmee ook snelle en vakkundige ondersteuning zoals u niet gewend bent. Dagelijks werken wij hard om CMP-Online te verbeteren en u profiteert daar direct van. Soms is het alleen maar nodig om uw browser te verversen om verbeteringen te kunnen ervaren.

Cloud

CMP ontzorgt. Bekijk de animatie

Nieuwsgierig geworden?

Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende demonstratie te geven van CMP. Met onze ervaring zijn wij meer dan goed in staat om met u mee te denken hoe CMP in te zetten voor uw organisatie.

Weinig tijd? Vraag om een online demonstratie. In een half uur krijgt u een live demo met audio-ondersteuning. Gewoon achter uw eigen computer. U heeft alleen een computer nodig met microfoon en luidsprekers en een internetverbinding.

Online Academie B.V.
Raadhuisplein 6
5258 BJ Berlicum
T. 073-5039 341
E. info@online-academie.nl