LOADING CLOSE

Online Academie | kennissessie 2023

Online Academie organiseert op dinsdag 13 juni 2023 en 26 september 2023 (van 12.30 tot 16.30 uur) een inspirerende middag over de inzet van mijnLMS (Leer Management Systeem) en thema onboarding.

Mensen aantrekken, inwerken en behouden. Wat speelt een cruciale rol om dat succesvol te doen? Ardiënne Verhoeven, expert op het gebied van recruitment en onboarding, weet daarop het antwoord: het managen van verwachtingen van (nieuwe) medewerkers. 

Een medewerker die krijgt wat hij verwacht, zal enthousiast blijven over zijn baan en werkgever, maar hoe ga je om met (toren)hoge verwachtingen over salaris, doorgroeien en flexibiliteit in een krappe arbeidsmarkt? Ardiënne neemt je graag mee in de wereld van verwachtingen van kandidaten en medewerkers en natuurlijk in die van jezelf. 

Ardiënne Verhoeven is een expert op het gebied van recruitment en onboarding. Ze is auteur van de boeken Recruitment en Onboarding, management van verwachtingen. Werkt als zelfstandig interim manager in profit en not for profit organisaties en trainer en moderator binnen het HR werkveld.

Hierbij willen we je van harte uitnodigen om aan deze kennissessie deel te nemen.

Wil je deze inspirerende kennissessie bijwonen?
Vul onderstaande formulier in om jezelf direct aan te melden. Als je een collega mee wilt nemen vermeld dit dan even hieronder bij het veld Opmerkingen. We verwelkomen je graag op het kantoor van Online Academie: Raadhuisplein 6, Berlicum. Ontvangst met lunch om 12:30 uur.

We zien je graag op 13 juni 2023 of 26 september 2023.

Deelname kennissessie