LOADING CLOSE

QuickLearnings

Voorbij Micro Learnings

QuickLearnings is een unieke module van het Learning Management Systeem (LMS) van Online Academie en volledig gericht op het nieuwe leren: korte, instructieve documenten, video’s en presentaties van uw organisatie of van derden. In te zetten als zelfstandig kennisportaal om mee te beginnen of als integraal onderdeel van een volwaardig LMS.

Download de flyer

Wat is Micro Learning?

Micro Learning is het nieuwe leren en een zeer geschikte leermethode voor de moderne organisatie. Medewerkers hebben beperkt tijd om te leren naast het opdoen van praktijkervaring. Traditionele methoden zoals klassikaal onderwijs, eventueel aangevuld met online training is alleen meetbaar succesvol wanneer strategisch verankerd in een gedegen opleidingsvisie- en plan. Micro Learnings zijn korte, instructiegebaseerde én daarmee direct toepasbare brokjes informatie die de medewerker de juiste informatie op het juiste moment geeft.

Ons antwoord: QuickLearning

  • Kennisplatform met integrale catalogus van digitale leercontent in de vorm van online, video’s, presentaties en documenten.
  • Ondersteuning voor Youtube, Vimeo, Word, PowerPoint, PDF en eigen MP4-video’s.
  • Upload via een intuïtief dashboard eigen documenten, video’s en presentaties.
  • Schakel content eenvoudig uit en aan of beperkt content tot functies of afdelingen (optioneel).
  • Maak toetsen om snel je kennis te kunnen testen.
  • Vermeld de contactgegevens van de materiedeskundige binnen uw organisatie.
  • Maak automatisch QR-code voor snelle toegang tot relevante QuickLearning.
  • Rapporteer over het gebruik van content (wie, wat en wanneer).

Nieuwsgierig geworden?

Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende demonstratie te geven van QuickLearnings en/of ons LMS. Met onze ervaring zijn wij meer dan goed in staat om met u mee te denken hoe QuickLearnings  in te zetten voor uw organisatie.

Weinig tijd? Vraag om een online demonstratie. In een half uur krijgt u een live demo met audio-ondersteuning. Gewoon achter uw eigen computer. U heeft alleen een computer nodig met microfoon en luidsprekers en een internetverbinding.

Online Academie B.V.
Raadhuisplein 6
5258 BJ Berlicum
T. 073-5039 341
E. info@online-academie.nl