Chantal Saes: ''Het motto van Vermetten ‘Zonder gedoe’, geldt ook voor de Vermetten Academy!''

Bij Vermetten | accountants en adviseurs krijg je deskundige en doeltreffende begeleiding en advies, zonder gedoe. Chantal, medewerker HR, voelt zich daar prettig bij: “Veel mensen denken bij accountants aan van die strakke, gelikte mannen in een driedelig pak, nou dat is hier dus echt niet!” Tijdens het tweede gesprek van haar sollicitatie, kwam Chantal achter een leuke bijkomstigheid: ook bij deze werkgever gebruiken ze mijnLMS van Online Academie.

Voor Chantal was het als thuiskomen toen ze bij de interactieve klantendag van Online Academie aanwezig mocht zijn. Ze was eerder werkzaam bij Gemeente Tilburg waar ze het beheer van het Tilburgs leerhuis deed. Nu was ze te gast bij de klantendag als beheerder van de Vermetten Academy. De klantendag straalde warmte uit. “Het is leuk dat er zo veel verschillende mensen aanwezig zijn, dan zie je ook gelijk hoe breed inzetbaar het LeerManagementSysteem van Online Academie is en dat het voor iedere organisatie geschikt is”, evalueert Chantal.

Iedereen een expert
Het was meer toeval dan opzet, dat juist Chantal werd aangenomen op een functie waar ze door haar vorige werkgever al ervaring mee had. “Ik weet nog dat ze tijdens het tweede gesprek ter sprake kwam dat Vermetten bezig was met implementatie van mijnLMS voor de Vermetten Academy”. Toch was ze maar voor een korte periode de expert in huis: “Alle collega’s die de beheerderstraining hebben gedaan, kunnen het ook direct. Ik kan nu niet zeggen dat ik meer expert ben dan mijn collega’s. Dat komt doordat we met de Vermetten Academy écht een platform hebben dat heel makkelijk werkbaar is. Ook al heb je er nog nooit mee gewerkt, samen met de deskundigheid van Online Academie ben je er zo.”

Niet branche-specifiek
Chantal zou nu niet meer zonder willen en denkt dat er meerdere organisaties zijn die zo’n leermanagementsysteem goed zouden kunnen gebruiken. Volgens Chantal is het platform dan ook absoluut niet branche-specifiek. Ze stelt: “Bovendien val je buiten de boot als organisatie wanneer je in deze tijd niet actief inzet op leren en ontwikkelen. Bij Vermetten staan wij echt voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Op de website, onder ‘werken bij Vermetten’ geven we al aan dat je hier jezelf mag zijn en eigen stappen kunt maken. Natuurlijk zijn er vakinhoudelijke trainingen die gevolgd moeten worden vanuit de PE verplicht voor accountants, maar inmiddels breiden wij het aanbod uit met diverse vaardigheidstrainingen en inspiratiesessies.

Profit of non-profit, alles zonder gedoe
Bij wat voor organisatie je ook werkt, het eenvoudige gebruik van het LMS is voor iedereen hetzelfde. Chantal vergelijkt de Vermetten Academy met het Tilburgs Leerhuis: “Het aanbod in trainingen is bij een gemeente over het algemeen breder, omdat er veel verschillende afdelingen en niveaus zijn.” Het warme contact met het team van Online Academie blijft identiek volgens Chantal: “Je maakt echt met elkaar de verbeteringen/ontwikkelingen door. Onze specifieke wensen als klant worden door Online Academie serieus genomen, ze maken er écht werk van! Zonder gedoe. Dat maakt het LMS telkens nóg beter en mooier.”