Wat onze klanten over ons en mijnLMS zeggen..

Testimonials

LEES MEER

Gemeente Zevenaar

"​Jullie zijn zooo goed, ik ben blij met jullie!. Fijn dat we mogen meedenken en dat er ook iets mee gedaan wordt!"

Kappé International

"Een goed bedrijf is een plek waar mensen continu worden aangemoedigd om zich te ontwikkelen. Kappé is zo’n bedrijf en dat willen we blijven en onszelf daarin verder verbeteren. Om die reden hebben we geïnvesteerd in de Online Academie. Wij willen de mogelijkheid bieden om permanent bezig te kunnen zijn met ontwikkeling"

Gemeente Deurne

"Online Academie is een hele fijne partner om mee samen te werken. Ze leveren goed werk, blijven het pakket verbeteren en reageren altijd snel op vragen!"

Gemeente Moerdijk

"Optimaal maatwerk en altijd bereikbaar om mee te kijken hoe we samen iets mogelijk kunnen maken."

Druten Wijchen

"Dankzij de goede en flexibele hulp van Online Academie hebben we ons eigen WDWacademie, het platform voor ontmoeten, leren en ontwikkelen met elkaar, kunnen realiseren. Een platform waar we trots op zijn en een waar visitekaartje voor onze organisatie!"

St. de Tussenvoorziening

"Online Academie is toegankelijk, vol mogelijkheden en een informele sparringpartner."

Esprit Scholen

"Ik waardeer jullie klantgerichtheid, flexibiliteit en hulpvaardigheid! Vind ik echt heel fijn."

Roelofs

"Een groot pluspunt van mijnLMS die wij ervaren is de klantgerichte service vanuit Online Academie wanneer wij vragen hebben over bepaalde modules of onderdelen binnen het LMS. Daarnaast wordt er altijd meegedacht over maatwerkoplossingen voor wensen vanuit onze organisatie en worden deze ook vaak op korte termijn gerealiseerd."

Gemeente Wassenaar

"​We ervaren de dienstverlening als prettig en snel. Ook de helpdesk geeft een vlotte reactie als we ergens niet uitkomen en dat is echt essentieel voor het optimale gebruik"