Online Academie versterkt positie mijnLMS met strategische overname door BCS


Online Academie heeft met de ontwikkeling van het Leer Management Systeem ‘mijnLMS’ een sterke positie op de markt voor Learning & Development verworven. Om de strategische doorontwikkeling van mijnLMS te realiseren zijn we op zoek gegaan naar een strategische partner die van grote toegevoegde waarde is voor onze klanten en voor ons. Een partner met een sterke voetafdruk in het HRM-veld. Wij zijn heel blij deze partner gevonden te hebben in BCS HR Software (‘BCS’) uit ’s-Hertogenbosch (bcs.nl)
 
Wie is BCS?
Met meer dan 45 jaar ervaring in de branche is BCS een vertrouwde partner voor bedrijven van alle groottes, en biedt een complete HR & Payroll-oplossing inclusief verzuim- en salarisbeheer, flexibele arbeidsvoorwaarden, personeelsadministratie en talentmanagement. mijnLMS is perfect gepositioneerd om het L&D en Talent Management-deel van de gehele reis in te vullen, samen met andere oplossingen van BCS.
 
Online Academie B.V.
BCS wordt 100% eigenaar van Online Academie BV, waarbij Online Academie een zelfstandig onderdeel binnen de BCS-groep blijft. De dagelijkse operatie van Online Academie zal per 1 januari 2024 worden geleid door Gordon Vink, voor de meeste klanten een bekend gezicht.
 
Wim Schuurmans, oprichter en directeur van Online Academie, zal zich voorlopig richten op de overdracht van werkzaamheden en de verkoopoperaties blijven leiden.
 
Wat betekent dit voor onze klanten?
De samenwerking met BCS betekent voor Online Academie dat we toegang hebben tot een groeiende groep van 240 specialisten op het gebied van HRM-software, werving en selectie, marketing en softwareontwikkeling. Met die kennis en ervaring, gecombineerd met de kennis van onze klanten, zijn we er stellig van overtuigd dat we nóg sneller kunnen innoveren, wat zal leiden tot nieuwe oplossingen en structurele verbeteringen van bestaande functionaliteiten. Een groei van het aantal klanten betekent voor bestaande klanten een groter ecosysteem met L&D-kennis waar wij als Online Academie een verbindende rol kunnen hebben.
 
We hebben nadrukkelijk gezocht naar eenzelfde cultuur bij het aangaan van een strategische samenwerking. Onze flexibiliteit en klantbetrokkenheid blijven onverminderd hoog. Contactpersonen voor advies, implementatie, helpdesk en productmanagement blijven nagenoeg onveranderd.

Samengevat zijn wij van mening dat de strategische samenwerking met BCS de juiste stap voor onze klanten en onze organisatie is. Met BCS kunnen we onze ambities én de ambities van onze klanten sneller en beter realiseren.

Vragen
Heb je vragen over bovenstaande? Schroom niet om contact op te nemen met Wim Schuurmans (06-12964160) of Gordon Vink (06-51987640).

Persbericht
https://bcs.nl/blog/bcs-hr-software-overname-online-academie