"Ik leer dat soort kennis niet van buiten omdat ik het makkelijk in een naslagwerk kan opzoeken" zei Albert Einstein. mijnLMS biedt een uitgebreide set aan modules en functies die het vastleggen en delen van kennis mogelijk maken. mijnLMS als het ultieme naslagwerk.

Kennisdeling

LEES MEER

Kennisdeling loopt als een rode draad in mijnLMS. Je vindt het onder andere in eenvoudige mogelijkheden voor interactie bij Microlearnings, de kennisbank met kennisartikelen, de lesomgeving met chatfunctie en de Content Management Module.


Deel je kennis

Kennis deel je op verschillende manieren en vormen in mijnLMS. Impliciete kennis wordt expliciet gemaakt door kennis te verwoorden en te verpakken in een Microlearning, in mijnLMS QuickLearnings genoemd. Dat kan een PDF zijn, een video, een Office-document, een Podcast of een verwijzing naar een externe bron zoals Internet of Intranet.

De QuickLearnings-catalogus biedt de mogelijkheid om aanvullende tips te geven over een onderwerp en de Kennisbank is voor iedereen beschikbaar om kennisartikelen te plaatsen en interactieve discussieonderwerpen te starten.

En voor iedere klassikale training is een lesomgeving beschikbaar voor docenten en deelnemers met een live-chat en de mogelijkheid om documenten, zoals lesmateriaal, te delen.

Content Management Module om zelf content toe te voegen (blogs, kennisartikelen, tijdslijnen).

Werkplekondersteuning met QuickLearnings en interactieve reactie-functie.

Kennisartikelen, door iedereen te schrijven met behulp van de Kennisbank.

Lesomgeving met functie om documenten te delen en live-chat tussen docenten en deelnemers. Ook voor en na een training.