Stel doelen vast, maak afspraken met je leidinggevende in een gesprekslag en bewaak je doelen met bijvoorbeeld 360-graden feedback.

Persoonlijke Ontwikkeling

LEES MEER

Ontwikkeling van medewerkers is het fundament voor innovatie en groei van medewerkers, teams en organisaties. mijnLMS biedt een optionele POP-module voor medewerkers en leidinggevenden om doelen en afspraken vast te leggen, te bewaken en te laten reviewen.


Persoonlijke ontwikkeling

De POP-module bestaat uit twee kernfuncties. De eerste functie is het faciliteren van het jaarlijkse ontwikkelgesprek met de leidinggevende. Doelen en afspraken worden vastgelegd en vormen de leidraad voor de persoonlijke ontwikkeling voor de komende periode.

De tweede kernfunctie is de POP, een functie waarin doelen kunnen worden uitgewerkt en toegevoegd op basis van organisatorische kernwaarden, teamdoelen en persoonlijke doelen. Voor ieder doel kan de medewerker 360-graden feedback vragen aan collega's.

Leg ontwikkelendoelen en afspraken vast in een digitaal gespreksverslag. 

Verfijn de doelen of breid deze uit met aanvullende doelen en bepaal zelf welke aanvullende doelen gedeeld worden met de leidinggevende.

Leg afspraken, notities, documenten en trainingen uit het opleidingsaanbod vast die ondersteunen bij realiseren van de doelen.

Vraag 360-graden feedback aan collega's.