mijnLMS biedt een rijke set aan rapportages en een statistieken dashboard. Zo hebben L&D en management op ieder moment van de dag een actueel inzicht in de opleidings- en ontwikkelportfolio op organisatie, regio, team- en individueel niveau.

Altijd inzicht

LEES MEER

Van bezettingsgraden tot certificeringen en van inschrijvingen tot annuleringen. Voor elk gegevensdomein biedt mijnLMS rapportages. 


Rapportages

mijnLMS biedt operationele rapportages en statistieken. De operationele rapportages geven op alle organisatieniveaus een direct en actueel inzicht van onder andere inschrijvingen, annuleringen, lopende aanvragen, studieovereenkomsten en terugbetalingsregelingen en actuele persoonlijke- en teambudgetten.

Statistieken bieden statistische gegevens over alle gegevensdomeinen. Zo zie je welke regio's of teams bepaalde leerpaden deels of volledig hebben afgerond en bewaak je de norm door KPI-waarden in te stellen. 

Een rijke set aan rapportages met filters, zoekfunctie, sorteren en de mogelijkheid om naar Excel of CSV te exporteren.

Statistiekendashboard voor L&D en (regio)managers met mogelijkheid voor vastleggen van KPI's.

Rijke set aan REST-API's om gegevens met bijvoorbeeld PowerBI uit het LMS te halen en te combineren met gegevens uit andere systemen.