"Ik leer dat soort kennis niet van buiten omdat ik het makkelijk in een naslagwerk kan opzoeken" zei Albert Einstein. Met QuickLearnings biedt mijnLMS de ideale vorm van werkplekondersteuning. Kennis op het juiste moment en op de juiste plaats.

Werkplekondersteuning

LEES MEER

Een instructie die je in aan de hand van een korte video uitlegt hoe je onderhoud moet plegen aan een machine, en die je oproept met je telefoon en een QR-code. Of een korte PDF met de belangrijkste fiscale wijzigingen die op Prinsjesdag zijn gepresenteerd. Snel te vinden, snel toe te passen.


Kennis waar en wanneer je het nodig hebt

QuickLearnings is een catalogus in het LMS met zogenaamde microlearnings; korte kennis-items in de vorm van PDF, Video, Podcast of Office365 documenten, eenvoudig op te roepen vanaf elke plek in de wereld met behulp van een QR-code of rechtstreeks in de catalogus van het LMS.

Toevoegen van een QuickLearning duurt niet langer dan enkele minuten zodat je snel je eigen, gestructureerde bibliotheek kunt opbouwen. En natuurlijk kun je QuickLearnings in een leerpad opnemen.

Uitgebreide catalogus met QuickLearnings meegeleverd met het LMS.

Ondersteunt o.a. MP3, Vimeo,Youtube, Office365, PDF, Podcast, MP4, MOV en URL.

Binnen enkele minuten een nieuwe QuickLearning toevoegen.