In een samenwerking met Ixly biedt mijnLMS een volledig geïntegreerde set assessments aan. Wetenschappelijk gevalideerd en data-gedreven.

Assessments

LEES MEER

Voor elke levenscyclus van de carrière biedt Ixly assessments aan. Bijvoorbeeld inzicht in drijfveren, interesses, maar ook leiderschap assessments en persoonlijke denk- en communicatiestijlen.


Ixly

De beste mensen selecteren, ontwikkelen én behouden voor je organisatie. Met de slimme assessments van Ixly. Science-based en data-driven. En geïntegreerd in mijnLMS. 

Select
Gedreven mensen met talent en passie kunnen het verschil maken binnen de organisatie. Vooral wanneer ze elkaar inspireren is er veel mogelijk. Durf door iemands CV te kijken en ontdek zijn of haar talent. Onze assessments helpen daarbij. Ze geven inzicht in de verborgen talenten, competenties en drijfveren. We werken daarbij met gevalideerde instrumenten. Daardoor neem je betere selectie beslissingen.

Develop
Een leven lang leren is essentieel voor medewerkers én organisaties. Verandering vraagt om ontwikkeling, ontwikkeling leidt tot innovatie. Laat mensen die bevlogen zijn zichzelf ontwikkelen en hun talenten maximaal ontplooien. Investeren in hun ontwikkeling en stimuleren van hun lerend vermogen geeft uiteindelijk het grootste rendement. Voor iedereen. Breng daarom de talenten en ambities van je mensen in kaart met de assessments van Ixly.

Retain
Hoe kun je medewerkers blijvend aan je organisatie binden? Binding ontstaat wanneer medewerkers zich herkennen in de waarden van een organisatie en geloven in waar een bedrijf voor staat. Door bevlogen medewerkers kansen te geven zich te ontwikkelen versterk je de binding. Dat leidt vervolgens tot betere prestaties van medewerkers, teams en de organisatie als geheel.

Evidence-based en bias-free. Beoordeeld door COTAN. Projectmatige samenwerking met Universiteiten voor onderzoek: Erasmus, VU en UU.

Korte afnametijd door adaptieve technieken.

Heldere inzichtgevende rapporten.

AVG-proof en ISO-9001/ISO27001-gecertificeerd.

OVER IXLY

Over IXLY

Ixly is in 2005 opgericht door Diddo van Zand. Ixly ontwikkelt testen en software voor het verbeteren van HR-beslissingen. Daarnaast is Ixly uitgever van professionele online psychologische testen en vragenlijsten. 

Om organisaties en adviesbureaus te helpen in de betere inrichting van de HR-processen, heeft Ixly drie toolkits ontwikkeld: Test-Toolkit, Assessment Platform, 360-Toolkit.

Met het brede aanbod aan moderne, betaalbare en kwalitatieve webportalen, testen en vragenlijsten voor assessment (en loopbaanontwikkeling) kunnen HR-beslissingen verbeterd worden.

Daarnaast ontwikkelt Ixly zelf psychometrische testen en geeft testen van andere testontwikkelaars uit